Η Hyatt ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο της ακίνητο Thompson Hotels στη Ρώμη, το καλοκαίρι του 2024.

Το ξενοδοχείο 70 δωματίων θα είναι το δεύτερο ακίνητο της μάρκας στην Ευρώπη, μαζί με την Thompson Madrid , η οποία άνοιξε το 2022.

Το νέο ξενοδοχείο θα στεγαστεί στα πρώην κεντρικά γραφεία του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ένα Palazzo της δεκαετίας του 1930, το οποίο θα υποστεί εκτεταμένη βελτίωση.

Ωστόσο, οι επισκέπτες θα βρουν μια σειρά από αυθεντικές λεπτομέρειες που απομένουν, όπως η πρόσοψη από κόκκινο τούβλο, η είσοδος που σχεδίασαν οι αρχιτέκτονες Giò Pomodoro και Melotti το 1978-79, το δάπεδο της εισόδου με ένα πεντάκτινο χρυσό αστέρι, καθώς και μια μαρμάρινη προτομή.

Το Thompson Rome θα φιλοξενεί τέσσερις χώρους εστίασης, όπως ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο και βεράντα με κοκτέιλ μπαρ, καθώς και πρόσθετες ανέσεις, όπως αίθουσες συσκέψεων και γυμναστήριο.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια αυξανόμενη όρεξη μεταξύ των σημερινών ταξιδιωτών και προγραμματιστών για ξενοδοχεία που απευθύνονται σε πολιτιστικούς επισκέπτες και προσφέρουν μια σύγχρονη προσέγγιση στη συμβατική φιλοξενία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανταποκρινόμαστε σε αυτή τη ζήτηση με ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα ξενοδοχεία στη Ρώμη, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις μάρκες πολυτέλειας, τρόπου ζωής και αναψυχής σε όλη την περιοχή», δήλωσε ο Nuno Galvao Pinto, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Real Estate και Ανάπτυξης της Hyatt .

«Είναι τιμή μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον Όμιλο AG για να καλωσορίσουμε τη μάρκα Thompson Hotels σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αναψυχής στον κόσμο», πρόσθεσε.

Ο Andrea Girolami, Πρόεδρος του Ομίλου AG, προσθέτει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με τη Hyatt σε αυτήν την περιζήτητη αγορά με το ντεμπούτο της μάρκας Thompson Hotels στην Ιταλία . Η Hyatt μοιράζεται το όραμά μας να προσφέρουμε ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο στην καρδιά της Ρώμης που συνδυάζει μια περιστασιακή αίσθηση πολυτέλειας με εκλεπτυσμένα δωμάτια και πολυεπίπεδη σχεδίαση παντού για μια αυθεντική εμπειρία.»

Η επέκταση της επωνυμίας Thompson Hotels με την Thompson Rome αντικατοπτρίζει την επιταχυνόμενη ανάπτυξη της Hyatt στην Ιταλία, με πέντε ιταλικά ακίνητα που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το Thompson Rome θα σηματοδοτήσει επίσης το έβδομο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στην Ιταλία και το δεύτερο στη Ρώμη, προσχωρώντας στο The Tribune Hotel .