Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation και ο όμιλος Keyestone θα ανοίξουν το πρώτο Hello Kitty Hotel της Κίνας στην Σανυά του Χαϊνάν.

Το ξενοδοχείο Sanya Hello Kitty θα αναπτυχθεί από τον όμιλο Keyestone και θα προστεθεί στο εμπορικό σήμα JdV by Hyatt όταν ανοίξει το 2025.
Θα είναι μέρος του Sanya Hello Kitty Resort, του πρώτου θεματικού πάρκου Hello Kitty στην επαρχία Χαϊνάν.

Θα διαθέτει 221 δωμάτια και βίλες διακοσμημένες με σχέδια Hello Kitty και άλλους γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες Sanrio.

Το Sanya Hello Kitty Hotel θα διαθέτει επίσης τρία εστιατόρια και μπαρ, μια θεματική αίθουσα χορού, μια πισίνα και ένα υπερσύγχρονο σπα και γυμναστήριο.

Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν επίσης εποχικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και μενού για να γιορτάσουν τα βασικά φεστιβάλ όλο το χρόνο.

Η Keyestone Group έλαβε πρόσβαση σε περισσότερους από 400 χαρακτήρες εμπορικών σημάτων Sanrio, πολλοί από τους οποίους θα παρουσιαστούν στο Sanya Hello Kitty Resort and Hotel.

Το Sanya Hello Kitty Hotel θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στο Χαϊνάν στην ανάπτυξη του οποίου έχει συμμετάσχει ο όμιλος Keyestone. Το πρώτο είναι το βραβευμένο Grand Hyatt Sanya Haitang Bay Resort & Spa, το οποίο άνοιξε το 2016.