Η Hyatt Hotels συνεχίζει την επέκτασή της στην Ευρώπη ανακοινώνοντας μια συμφωνία franchise για το πρώτο ακίνητο Unbound Collection στη Φρανκφούρτη.

Το Kennedy 89 είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 181 δωματίων που αναπτύσσεται επί του παρόντος στην περιοχή Sachsenhausen της Φρανκφούρτης, το οποίο πρόκειται να ανοίξει ως ιδιοκτησία Unbound Collection αργότερα φέτος.

Θα γίνει το δεύτερο ακίνητο της Hyatt στη γερμανική πόλη μετά το υπάρχον αεροδρόμιο Hyatt Place Frankfurt. Η Unbound Collection διαθέτει μια σειρά από ανεξάρτητες premium ιδιότητες.

Το Kennedy 89 θα βρίσκεται στο Kennedy Allee της Φρανκφούρτης, το οποίο φέρει το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ John F Kennedy.

Όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 68 σουιτών, θα προσφέρουν ιδιωτικά μπαλκόνια και ενσωματωμένες μικρές κουζίνες, καθώς το κατάλυμα στοχεύει στην αγορά παρατεταμένης διαμονής.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης ένα εστιατόριο «προορισμού» στο ισόγειο, καθώς και μπαρ στον πρώτο όροφο και στον τελευταίο όροφο. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο, υπόγειο χώρο στάθμευσης, χώρο δεξιώσεων και αίθουσες συσκέψεων.