Είναι κοινό για τις εταιρείες τεχνολογίας να έχουν ένα δικό τους πρόγραμμα bug. Αυτό τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν χάκερς-ταλέντα που αποκαλύπτουν τα τρωτά σημεία στα συστήματα τους.

Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα επίκεντρο κυβερνοεπιθέσεων λόγω της τεράστιας αξίας των δεδομένων που επεξεργάζονται και αποθηκεύουν.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt, ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της.
Με το πρόγραμμα HackerOne για το Bug Bounty, θα αξιοποιήσει την “τεράστια εμπειρία της κοινότητας της ερευνητικής ασφάλειας για να επιταχύνει τον εντοπισμό και τον καθορισμό πιθανών τρωτών σημείων”.

Η πλατφόρμα HackerOne χρησιμοποιείται από πολλούς ηθικούς χάκερς για να εντοπίσει αδυναμίες ασφαλείας, ευπάθειες, ζητήματα ασφάλειας με διακομιστές προτού οι χάκερς με κακές προθέσεις επιτεθούν.

“Στο Hyatt, η προστασία των πληροφοριών των πελατών είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και η δρομολόγηση αυτού του προγράμματος αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που ενισχύει το στόχο μας να κρατάμε ασφαλής τους πελάτες μας καθημερινά, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της αλυσίδας ξενοδοχείων Benjamin Vaughn.
Ως μία από τις πρώτες παγκόσμιες μάρκες φιλοξενίας στην υιοθέτηση αυτού του προγράμματος, επεκτείνουμε τους τρόπους που φροντίζουμε τους πελάτες μας σύμφωνα με τη δέσμευσή μας στην προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών τους”.