Η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt υπέγραψε συμφωνία με την Hui Xian Real Estate Investment Trust (Hui Xian REIT) για τη διαχείριση ενός από τα ξενοδοχεία της.

Το κατάλυμα που βρίσκεται στην Τσονγκκίνγκ, κεντρική επιχειρηματική περιοχή στη δυτική Κίνα, είναι υπό ανακαίνιση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Με την εξαγορά του Hui Xian REIT το 2017, το ξενοδοχείο που αναδιαμορφώνεται θα ενσωματωθεί στην Chongqing Metropolitan Oriental Plaza, που θα περιλαμβάνει το ανακαινισμένο ξενοδοχείο, ένα ενιαίο εμπορικό κέντρο, έναν πύργο γραφείων και διαμερίσματα.

Ο αριθμός των εγχώριων και ξένων τουριστών στο Τσονγκκίνγκ έχει αυξηθεί περισσότερο από 20% εδώ και ένα χρόνο. Το ξενοδοχείο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει συναντήσεις, συνέδρια καθώς και να καλύψει τη ζήτηση εκδηλώσεων στην πόλη,  προσφέροντας ανέσεις στους ταξιδιώτες με στόχο να αυξήσει τη συνολική εμπειρία τους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την περαιτέρω επέκταση του εμπορικού σήματος της Hyatt στην πόλη Τσονγκκίνγκ, μια πόλη με άφθονο τουρισμό και οικονομική ανάπτυξη”, δήλωσε ο Christopher Koehler, αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων της Hyatt και διευθύνων σύμβουλος της Κίνας.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα πίστης World of Hyatt την 1η Ιουλίου 2018 και να συμμετάσχει στο εκτεταμένο δίκτυο ξενοδοχείων μας σε περισσότερες από 50 χώρες.

Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε ξανά με την Hui Xian REIT και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στην καρδιά του Τσονγκκίνγκ. ”

Ως ένας από τους τέσσερις δήμους που ελέγχονται απευθείας από την Κίνα, το Τσονγκκίνγκ είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους κόμβους και κύριο οικονομικό κέντρο.

“Το ξενοδοχείο στα χέρια της Hyatt το 2019 θα λειτουργήσει ως αναπόσπαστο μέρος του “Chongqing Oriental Plaza” που εξυπηρετεί τους τουρίστες για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους και θα συμβάλει σημαντικά στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του Τσονγκκίνγκ”, τονίζει ο H. L. Kam, πρόεδρος της Hui Xian Real Estate Investment Trust.