Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt εμπνέει καλοκαιρινά ταξίδια με μοναδικές εμπειρίες «Explor-Cation» που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως.

Το «Explor-Cation» προσφέρει στους επισκέπτες πάνω από 40 εμπλουτισμένες, συναρπαστικές εμπειρίες. Ενθαρρύνοντας τους για περιπέτεια και εξερεύνηση στον προορισμό.
Επίσης προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα για να μάθουν κάτι νέο ή να επικεντρωθούν στην χαλάρωση τους.

«Ακούγοντας τα μέλη και τους επισκέπτες μας, ξέρουμε ότι λαχταρούν να επιστρέψουν, δήλωσε ο Άσαντ Αχμέτ υπεύθυνος στις εμπορικές υπηρεσίες του ξενοδοχειακού ομίλου. Και να εξερευνήσουν νέους προορισμούς.

Θέλουν να ζήσουν μοναδικές υπαίθριες περιπέτειες και να αναζωογονηθούν, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα σύντομο ταξίδι.

Για να φροντίσουμε την επιθυμία τους έχουμε επιμεληθεί μοναδικές προσφορές που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους αυτό το καλοκαίρι. Ενισχύοντας παράλληλα την πραγματική σύνδεση με τον τοπικό προορισμό».

Οι προσφορές «Explor-cation» διατίθενται σε επιλεγμένα ξενοδοχεία παγκοσμίως. Και περιλαμβάνουν δραστηριότητες εντός και εκτός ιδιοκτησίας, ειδικά σχεδιασμένες από κάθε ξενοδοχείο.

Αυτές κυμαίνονται από συναρπαστικές υπαίθριες περιπέτειες έως εξατομικευμένες και φιλικές προς την οικογένεια.
Τοπική εξερεύνηση, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν μια νέα δεξιότητα. Μαθήματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ευεξίας.