Η Hyatt Hotels Corporation έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Orjin Konaklama Yönetim Hizmetleri A.Ş. για το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στη Σμύρνη της Τουρκίας.
Το ξενοδοχείο 161 δωματίων που αναμένεται να ανοίξει το 2021, σηματοδοτεί την έβδομη επώνυμη ιδιοκτησία Hyatt στην Τουρκία και την είσοδο της μάρκας στη Σμύρνη, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και μία από τις παλαιότερες πόλεις της Μεσογείου.

Το Hyatt Regency Izmir Istinye Park θα αποτελέσει μέρος της νέας μεγάλης ανάπτυξης Istinye Park Izmir, το οποίο θα αποτελέσει ένα τοπικό ορόσημο που θα περιλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο υψηλού επιπέδου και ένα εντυπωσιακό πάρκο 80.000 τ.μ. Σε απόσταση 20χλμ. από το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς του μετρό, του τραμ και των λεωφορείων, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Σμύρνης.

“Η Τουρκία εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη και προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να επεκτείνουμε το αποτύπωμα της μάρκας μας εκτός της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης, Hyatt.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την Orjin Group, η οποία έχει εξαιρετικό ιστορικό ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων στη χώρα”.