Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε μια συνεργασία πολλαπλών ακινήτων με την Be Live Hotels.

Η συμφωνία θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της επωνυμίας Sunscape Resorts & Spas στην Καραϊβική και αναμένεται να επεκτείνει την Inclusive Collection της Hyatt, η οποία παρουσιάστηκε μετά την εξαγορά της Apple Leisure Group από τη Hyatt το 2020, κατά σχεδόν 2.000 δωμάτια.

Δύο ακίνητα της Be Live Hotels στη Δομινικανή Δημοκρατία, που ανήκουν στην ισπανική εταιρεία φιλοξενίας Globalia, θα ανακαινιστούν και θα μετατραπούν σε Sunscape Resorts & Spas.

Τα ανακαινισμένα ξενοδοχεία αναμένεται να ανοίξουν το 2023, ενισχύοντας την παρουσία της οικογενειακής μάρκας στην Καραϊβική.

Η Globalia είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς ομίλους στην Ισπανία και την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Εκτός από την αλυσίδα Be Live Hotels, τα εμπορικά σήματα της περιλαμβάνουν την αεροπορική εταιρεία Air Europa, την εταιρεία παροχής υπηρεσιών αεροδρομίου Ground Force, την Globalia Mantenimiento και το Globalia Call Center.

Το Sunscape Resorts & Spas απογειώνει την οικογενειακή διασκέδαση σε ζωντανές, πολύχρωμες παραθαλάσσιες τοποθεσίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εκτιμήσουν τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια μαζί. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω μπορούν να παίξουν όλη την ημέρα στο εποπτευόμενο Explorer’s Club για παιδιά, ενώ οι έφηβοι έχουν τον δικό τους χώρο στο Core Zone. Η εμπειρία Unlimited-Fun υπόσχεται την καλύτερη εξυπηρέτηση στην κατηγορία του, γκουρμέ à la carte εστιατόρια με επιλογές φιλικές προς τα παιδιά και απολαυστικά ποτά και ατελείωτες δραστηριότητες ημέρας και νύχτας για όλη την οικογένεια.

Η Inclusive Collection της Hyatt επαναπροσδιορίζει και απογειώνει την εμπειρία all inclusive με βελτιωμένες ανέσεις, ατελείωτη φιλοξενία και προσεγμένες πινελιές που ξεπερνούν τις προσδοκίες. ​Το χαρτοφυλάκιο των all-inclusive επωνυμιών της Hyatt προσφέρει εξαιρετικές και καθηλωτικές εμπειρίες σε επισκέπτες και μέλη με τα Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Secrets Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts , Alua Hotels & Resorts και Sunscape Resorts & Spas.