Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation έγινε η πρώτη ξενοδοχειακή επωνυμία που προσφέρει κλειδιά δωματίων στο Apple Wallet σε iPhone και Apple Watch.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται σε έξι συμμετέχοντα ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Andaz Maui at Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley και Hyatt Regency Long Beach.

Η νέα τεχνολογία ανέπαφων κλειδιών επιτρέπει στους επισκέπτες του World of Hyatt να πατούν άνετα το iPhone ή το Apple Watch τους για να ξεκλειδώσουν το δωμάτιο τους, καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους που προστατεύονται με κάρτες. Όπως γυμναστήρια, πισίνες και ανελκυστήρες, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν μια εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσουν ένα παραδοσιακό πλαστικό κλειδί.

Αφού ολοκληρώσουν μια κράτηση σε ένα συμμετέχον ακίνητο, τα μέλη του World of Hyatt μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να προσθέσουν το κλειδί του δωματίου τους στο Apple Wallet.

Θα ειδοποιηθούν όταν έρθει η ώρα για το check-in. Μετά το check-in, το κλειδί ενεργοποιείται και θα δείχνει τον αριθμό του δωματίου του επισκέπτη.

Σε περίπτωση που ένας επισκέπτης του World of Hyatt χρειαστεί να αλλάξει δωμάτιο, να παρατείνει τη διαμονή του ή να αποκτήσει πρόσβαση στο check-out αργά, το ξενοδοχείο μπορεί να ενημερώσει το κλειδί δωματίου του επισκέπτη στο Apple Wallet από απόσταση, ώστε να μην χρειάζεται να επισκεφθείτε τη ρεσεψιόν.
Κατά το check-out, οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέσω της εφαρμογής World of Hyatt για να απενεργοποιήσουν το κλειδί τους.

Με τη λειτουργία Express, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους για να χρησιμοποιήσουν το κλειδί του δωματίου τους στο Apple Wallet. Ακόμα κι αν το iPhone τους πρέπει να φορτιστεί, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν το δωμάτιό τους ή τους κοινόχρηστους χώρους τους για έως και πέντε ώρες με την αυτόματη κράτηση ενέργειας.

Η νέα λειτουργία εκμεταλλεύεται επίσης πλήρως το απόρρητο και την ασφάλεια που είναι ενσωματωμένα στο iPhone και το Apple Watch. Όταν ή όπου ένας επισκέπτης του World of Hyatt χρησιμοποιεί ένα κλειδί δωματίου στο Apple Wallet δεν κοινοποιείται ποτέ στην Apple ούτε αποθηκεύεται σε διακομιστές της Apple, είπε η Hyatt.