Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation λανσάρει το lifestyle brand Caption -της νεότερης μάρκας της- με νέο ξενοδοχείο στο Μέμφις των ΗΠΑ.
Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου 136 δωματίων Caption by Hyatt έχουν προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι του 2022.

Στην καρδιά της φημισμένης και ζωντανής οδού Beale του Μέμφις, το πολυτελές ξενοδοχείο με επιλεγμένες υπηρεσίες θα εισαγάγει μια δυναμική εμπειρία φιλοξενίας με μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση γειτονιάς.

Το Caption by Hyatt θα συνδυάσει τη σχεδίαση και την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με τον τρόπο ζωής με την ευελιξία ενός καταλύματος επιλεγμένων υπηρεσιών, σε σύνδεση με την τοπική κοινότητα.

«Η επωνυμία Caption by Hyatt σχεδιάστηκε για να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει να βλέπεις τον δικό σου τρόπο ζωής και τις αξίες σου να αντικατοπτρίζονται στα ταξίδια, δήλωσε η Crystal Vinisse Thomas, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της παγκόσμιας επωνυμίας των lifestyle & luxury brands της Hyatt.

Θέλουμε να προσφέρουμε έναν χώρο όπου μπορείτε να είστε εσείς και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν το Caption by Hyatt δική τους εμπειρία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το πρώτο ξενοδοχείο Caption by Hyatt να ζωντανεύει στη ζωντανή Beale Street στο Μέμφις.»

Το brand Caption by Hyatt αναμένεται επίσης να αναπτυχθεί σε βασικές παγκόσμιες αγορές αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων Σαγκάη και Οσάκα το 2024, Χο Τσι Μιν και Τόκιο το 2025.