Το άνοιγμα του Hyatt Centric Kota Kinabalu ανακοίνωσε σήμερα η Hyatt Hotels Corporation, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της ταχέως αναπτυσσόμενης μάρκας lifestyle της Hyatt στη Μαλαισία και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Το ξενοδοχείο 222 δωματίων βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της πολυσύχναστης περιοχής για φαγητό και διασκέδαση της πόλης, παρέχοντας μια βολική βάση για περιπετειώδεις εξερευνητές και ντόπιους για να ανακαλύψουν αυθεντικές εμπειρίες την παράκτια πρωτεύουσα της πολιτείας Sabah της Μαλαισίας στο νησί Βόρνεο.

Διαθέτει 23 ορόφους με μοντέρνα δωμάτια με μπαλκόνι και πισίνα υπερχείλισης, duplex εστιατόριο και μπαρ στην ταράτσα, που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Signal Hill, στα νησιά στο θαλάσσιο πάρκο Tunku Abdul Rahman και στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Ξενώνες

Το Hyatt Centric Kota Kinabalu διαθέτει κομψά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 16 ευρύχωρων σουιτών, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ιδιωτικό μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου, με θέα στην πολυσύχναστη πόλη και στους καταπράσινους λόφους.