Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Hyatt Regency Lisbon , που βρίσκεται στην όμορφη συνοικία Belém κατά μήκος των όχθες του ποταμού Τάγου .

Σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στην Πορτογαλία, τα εγκαίνια καταδεικνύουν τη σκόπιμη ανάπτυξη της Hyatt στους προορισμούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους επισκέπτες της και τα μέλη του World of Hyatt.

Τα 204 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν όλα μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και τελειώματα υψηλής ποιότητας, με μερικά να περιλαμβάνουν εκπληκτική θέα στο μπαλκόνι του ποταμού. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μια ιδέα ευεξίας παγκόσμιας κλάσης μέσω του σπα του ξενοδοχείου, το οποίο διαχειρίζεται η κορυφαία μάρκα ευεξίας της Πορτογαλίας «Serenity – The Art of Well Being».

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν την ακμάζουσα κουλτούρα του φαγητού και των ποτών της Λισαβόνας, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μια νέα αίσθηση της μοναδικής γαστρονομικής παράδοσης της Πορτογαλίας σε ένα από τα τέσσερα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Σε βολική τοποθεσία κοντά στην εμβληματική περιοχή του κέντρου της Λισαβόνας με μια γέφυρα που τη συνδέει με τον ποταμό Τάγο, το Hyatt Regency Lisbon συνδέει απρόσκοπτα τους έμπειρους ταξιδιώτες του με όλες τις πολιτιστικές, γαστρονομικές και ιστορικές απολαύσεις που πρέπει να δουν η πόλη. Το Συνεδριακό Κέντρο της Λισαβόνας είναι επίσης πολύ κοντά, και με μοναδικές παραλίες, σιδηροδρομικούς σταθμούς και το αεροδρόμιο της πόλης, όλα εύκολα προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η διαμονή τους στο Hyatt Regency Lisbon θα είναι χωρίς άγχος και θα είναι επιτυχημένη, είτε ταξιδεύουν για επιχείρηση ή αναψυχή.

Η προνομιακή τοποθεσία του Hyatt Regency Lisbon φέρνει τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης κατευθείαν στις πόρτες των επισκεπτών του, συμπεριλαμβανομένων δύο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO: τον Πύργο Μπελέμ και το Μοναστήρι του Ιερώνυμου. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν πώς η κληρονομιά της Λισαβόνας συναντά την χαρακτηριστική ζωντανή κουλτούρα της, ενώ εξερευνούν τα γύρω μνημεία, γκαλερί και μουσεία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το Hyatt Regency Lisbon και φέρνουμε μια νέα γοητεία στην ιστορική μας πρωτεύουσα» , δήλωσε ο Hélder Martins , Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Lisbon. «Βρισκόμαστε σε μια προνομιακή τοποθεσία δίπλα στο ποτάμι, σε ιδανική τοποθεσία για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας και τα μέλη του World of Hyatt να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Λισαβόνας μέρα και νύχτα, με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα τους υποδεχθούν με την παγκόσμιας κλάσης, διαισθητική υπηρεσία της Hyatt. από την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Ευρώπης.”

Σύγχρονα δωμάτια

Τα 204 ευρύχωρα, άρτια εξοπλισμένα και όμορφα επιπλωμένα δωμάτια του Hyatt Regency Lisbon, συμπεριλαμβανομένων 105 σουιτών, προσφέρουν στους επισκέπτες μια πολυτελή και μοντέρνα εμπειρία πορτογαλικής αρχιτεκτονικής. Εμπνευσμένα από τα διάσημα πορτογαλικά ανακαλύψεις και τις σύγχρονες επιρροές της Λισαβόνας, τα δωμάτια διαθέτουν χαλαρωτικά μπλουζ και μείγματα ξύλου δρυός. Με ντους πτώσης ποταμού σε κάθε δωμάτιο και θέα στο μπαλκόνι του ποταμού Τάγου σε μια επιλογή από τις σουίτες του ξενοδοχείου, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται συνδεδεμένοι με το φυσικό τους περιβάλλον μέσω των εκλεπτυσμένων λεπτομερειών του χώρου.

Από υπέροχα υπνοδωμάτια με queen κρεβάτι, μέχρι τη σουίτα 3 υπνοδωματίων Regency με το δικό της μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι και ξεχωριστό σαλόνι με τραπεζαρία, κάθε δωμάτιο προσφέρει στους επισκέπτες μια απρόσκοπτη εμπειρία και συνδεσιμότητα μέσω της τελευταίας τεχνολογίας, ανέσεις στο δωμάτιο. και πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας.