Η Hybrid City Alliance, η οποία βασίζεται στις αρχές της συμπερίληψης, της συνεργασίας και της ικανότητας καθώς οι πόλεις-μέλη ενθαρρύνουν, προωθούν και διευκολύνουν την παράδοση υβριδικών εκδηλώσεων και πολλών πόλεων, καλωσορίζει οκτώ νέα μέλη.

Η Αμβέρσα, οι Κάννες, το Ντάρμπαν, το Έντμοντον, η Λωζάνη Μοντρέ, η Σεούλ, το Σίδνεϊ και η Ζυρίχη ενώνουν τα συνιδρυτικά μέλη της Χάγης, της Οτάβα, της Πράγας και της Γενεύης , επεκτείνοντας την εμβέλεια της Συμμαχίας για να συμπεριλάβει τώρα προορισμούς σε πέντε ηπείρους.

Από την κυκλοφορία της τον Δεκέμβριο του 2020, η Hybrid City Alliance διεξήγαγε μια σειρά ομάδων εστίασης και συζητήσεων με μια σειρά ενδιαφερόμενων φορέων για να διασφαλίσει ότι προσφέρει τη μέγιστη αξία σε αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Αυτές οι συνεδρίες έχουν ζητήσει τη συμβολή των PCO τελικών χρηστών και των διοργανωτών εκδηλώσεων, για να διασφαλιστεί ότι η Συμμαχία προσφέρει τη μέγιστη αξία στους πελάτες, καθώς και τα CVB και άλλους συνεργάτες, όπως οι πάροχοι τεχνολογίας (συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών εκδηλώσεων και των προμηθευτών AV) Η παραγωγή από αυτές τις συζητήσεις θα περιλαμβάνει μια λευκή βίβλο που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Συγκεντρώνει ομοειδείς προορισμούς για να προσφέρει μια απλή, απλοποιημένη και διαφανή προσέγγιση για την αλληλεπίδραση με πολλές τοποθεσίες για υβριδικά και πολυπολιτιστικά γεγονότα.

Πάνω απ ‘όλα, η συνδυασμένη γνώση και εμπειρία των πόλεων-μελών καταργεί τα εμπόδια, προσφέρει λύσεις και εμπνέει τη δημιουργία απαράμιλλης εμπειρίας εκπροσώπων.

Αυτό αφήνει μια διαρκή κληρονομιά σε κάθε πόλη, ενώ απλοποιεί τον ρόλο του PCO ή του διοργανωτή, ο οποίος μπορεί να επωφεληθεί από την κοινή γνώση των μελών καθώς και από την προθυμία τους να συνεργαστούν σε ένα τεράστιο φάσμα εκδηλώσεων.

Η Hybrid City Alliance συνεργάζεται με την ICCA και υποστηρίζει τη σύνοδο κορυφής της Βόρειας Αμερικής στις 30 Μαρτίου 2021.

Αυτή η συνεργασία θα δει τη Συμμαχία να μοιράζεται μελέτες περιπτώσεων πρόσφατων υβριδικών εκδηλώσεων, να διευκολύνει τη διευκόλυνση εργαστηρίων και να αποδεικνύει τη θέση των μελών της Συμμαχίας ως ηγέτες σκέψης και εμπειρογνώμονες σχετικά με τα υβριδικά γεγονότα.