Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης για έως και 5.000 εργαζόμενους στον τομέα της αεροπορίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να βοηθήσει τη βιομηχανία μέσω της κρίσης COVID-19.

Οι τρέχοντες υπάλληλοι – ή εκείνοι που επιθυμούν να γίνουν μέρος της αεροπορίας ή των συναφών κλάδων – μπορούν να επιλέξουν ένα από τα έξι από τα πιο δημοφιλή μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης της IATA για να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον κλάδο:

Νόμος περί ανταγωνισμού αεροπορίας
Γεωγραφία προορισμού
Τέλη ταξιδιωτικού γραφείου: μια επαγγελματική προσέγγιση
Λογιστική και οικονομική διαχείριση για ταξιδιωτικά πρακτορεία
Γεωγραφία στον Ταξιδιωτικό Σχεδιασμό
Διανομή και λιανική πώληση αεροπορικών εταιρειών

Η αεροπορία θα τα καταφέρει μέσω της κρίσης COVID-19. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και με τις προηγούμενες κρίσεις, οι πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι αυτής της βιομηχανίας θα συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. H IATA συμβάλλει στη στήριξη της ανάκαμψης του κλάδου με δωρεάν εκπαίδευση. Αυτές είναι δύσκολες στιγμές, αλλά θέλαμε να δούμε την ευκαιρία του μέλλοντος και ποιος καλύτερος τρόπος από το να μάθουμε », δήλωσε η Stéphanie Siouffi, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της IATA .

Τα μαθήματα θα κατανέμονται βάσει προτεραιότητας για 5.000 διαδικτυακές ευκαιρίες εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις πρέπει να παραληφθούν πριν από τις 27 Απριλίου 2020.