Η IHG® Hotels & Resorts ανακοίνωσε την ιδιοκτησία διπλής επωνυμίας Crowne Plaza και Holiday Inn Express που σηματοδοτεί την επιστροφή της IHG στη σουηδική αγορά.

Η υπογραφή του Crowne Plaza & Holiday Inn Express Stockholm Arlanda Airport θα είναι τα πρώτα ξενοδοχεία της εταιρείας στη Σουηδία μετά την επιστροφή τους στην αγορά.

Συνάπτοντας μια νέα στρατηγική συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Björnbäckens Fastighets AB, η συμφωνία franchise ενισχύει την παρουσία της IHG στις σκανδιναβικές αγορές και υπογραμμίζει τις φιλοδοξίες ανάπτυξης της εταιρείας για τη Σουηδία και όχι μόνο.

Η ιδιοκτησία διπλής επωνυμίας θα έχει συνολικά 420 δωμάτια – 120 στεγάζονται στην ιδιοκτησία Crowne Plaza και 300 δωμάτια στο ξενοδοχείο Holiday Inn Express. Θα διαθέτει επίσης ένα συνεδριακό κέντρο με πλήρεις υπηρεσίες και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, καθώς και ένα εκπληκτικό μπαρ και εστιατόριο για να απολαύσετε κάποιο χρόνο διακοπής. Σε στρατηγική τοποθεσία λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη, τη μεγαλύτερη πόλη των Σκανδιναβών, και κοντά στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας και στο νέο σκανδιναβικό εκθεσιακό χώρο XPO, το νεόκτιστο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξυπηρετήσει τόσο τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.