H IHG προσθέτει επιπλέον επιλογές πολυτέλειας για ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν τη Ρώμη – την πρωτεύουσα της Ιταλίας: το InterContinental Rome Ambasciatori Palace και το Six Senses Rome.

Τα ξενοδοχεία, σηματοδοτούν μια νέα εποχή τόσο για την πόλη όσο και για την ιταλική συλλογή πολυτέλειας και lifestyle της IHG.

Είτε οι επισκέπτες θέλουν να εξερευνήσουν τα μεγάλα μπαρόκ κτίρια της Ρώμης, τις τεράστιες πλατείες, τις κοσμικές εκκλησίες και τα σιντριβάνια είτε να ζήσουν το La Dolce Vita εξερευνώντας κομψές μπουτίκ, μπαρ και εστιατόρια κατά μήκος της Via Veneto, η Ρώμη είναι ένας από τους πιο καυτούς προορισμούς για επίσκεψη το 2023 .

Το Six Senses Rome άνοιξε στις 16 Μαρτίου και είναι το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στην Ιταλία, φέρνοντας τα σημεία του πάθους της βιωσιμότητας και ευεξίας σε ένα αστικό περιβάλλον.

Το Six Senses Rome διαθέτει μια επιλογή από 12 διαφορετικούς τύπους δωματίων, συμπεριλαμβανομένων τριών μοναδικών σχεδιασμένων σουιτών. Οι πολλές επιλογές περιλαμβάνουν απομονωμένα δωμάτια με θέα στην αυλή και σουίτες με θέα στην πολυσύχναστη Via del Corso και τη γειτονική εκκλησία San Marcello al Corso. Ενώ απολαμβάνετε μια προνομιακή θέση στην καρδιά της πόλης, η αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας είναι πάντα παρούσα και ευπρόσδεκτη μετά από μια κουραστική μέρα με τα αξιοθέατα. Πιστό στο ήθος Eat With Six Senses, τα μενού φαγητού ενισχύουν έναν ισχυρό δεσμό με τις τοπικές γαστρονομικές παραδόσεις, είτε στο εστιατόριο-καφέ-μπαρ BIVIUM που λειτουργεί όλη την ημέρα είτε ψηλά στο NOTOS Rooftop. Εκτός από το μενού γευσιγνωσίας 5 πιάτων εμπνευσμένο από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, τα πιάτα περιλαμβάνουν φυτικά, κρέατα, ψάρια και κλασικά γλυκά με πινελιές Σικελίας.

Το InterContinental Rome Ambasciatori Palace θα ανοίξει τον Μάιο του 2023, επανασχεδιασμένο ως σύμβολο του «La Dolce Vita». Βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης στη θρυλική Via Veneto, το ακίνητο φέρει την υπογραφή του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Carlo Busiri Vici, που χτίστηκε αρχικά το 1900 για να φιλοξενήσει πρέσβεις που διαμένουν στη Ρώμη, πριν λειτουργήσει ως Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Πρεσβείας το 1946.

Διαθέτει 160 δωμάτια και πολυτελείς σουίτες σε στυλ που συνδυάζει νεοκλασικές λεπτομέρειες με κομψό σύγχρονο ντιζάιν, το ξενοδοχείο ενσαρκώνει τόσο τη γοητεία όσο και το ιστορικό μεγαλείο. Πολλές γαστρονομικές απολαύσεις περιμένουν τους επισκέπτες, όπως το Scarpetta NYC, που σερβίρει υψηλή ιταλική και αμερικανική κουζίνα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε έναν αυθεντικό, οικείο και ευχάριστο αστικό χώρο, εκτός από το Charlie’s Rooftop και το Anita’s Bar and Lounge. Το Charlie’s Rooftop θα είναι ο μόνος χώρος στον τελευταίο όροφο της πόλης που θα είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες και στους ντόπιους να συναντηθούν για απεριτίβο ή κοκτέιλ αργά τη νύχτα, ανεξάρτητα από τον καιρό.