Η IHG® Hotels & Resorts ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης με την Jurmaz Hotels Company για να φέρει ένα νέο ξενοδοχείο voco στο κέντρο του Ριάντ.

Το voco Hotel and Suites Riyadh North πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του το 2026 ως το επόμενο βήμα στη φιλόδοξη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης της IHG για την premium μάρκα.

Η μάρκα voco έχει ήδη δει μια αξιοσημείωτη επέκταση στην περιοχή, με την ανακοίνωση του Riyadh North μετά από άλλες πρόσφατες υπογραφές και εγκαίνια σε όλη την περιοχή. Ως ξεχωριστή επωνυμία lifestyle, η voco προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία στους επισκέπτες, συνδυάζοντας την απλότητα και τη γοητεία ενός μεμονωμένου ξενοδοχείου με την ποιότητα και τη διαβεβαίωση μιας παγκόσμιας μάρκας. Το νέο voco Hotel and Suites Riyadh North θα συμπληρώσει την ευρύτερη ανάπτυξη σε ολόκληρη την πρωτεύουσα, καθώς η πόλη εδραιώνει τη θέση της ως βασικός συντελεστής στην ιστορία ανάπτυξης της Σαουδικής Αραβίας.

Το ξενοδοχείο 246 κλειδιών 29 ορόφων θα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο ακμάζον κέντρο του Ριάντ. περίπου 1,5χλμ. από την οικονομική περιοχή King Abdullah και μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid.

Θα εξυπηρετεί τον αυξανόμενο αριθμό εγχώριων και διεθνών ταξιδιωτών που επισκέπτονται την πόλη για αναψυχή, καθώς και εταιρικούς επισκέπτες που θέλουν να επωφεληθούν από τις πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες της.

Το κατάλυμα θα διαθέτει επτά πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων μαζί με τέσσερις επιλογές φαγητού και ποτών, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού εστιατορίου και ενός μπαρ με χυμούς στον τελευταίο όροφο.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στην πισίνα και να ασκηθούν στο σύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.