Η IHG® Hotels & Resorts, μια από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στον κόσμο με 6000 ξενοδοχεία σε 18 επωνυμίες, υπέγραψε συμφωνία franchise για να ανοίξει ένα ακίνητο Hotel Indigo στην καινοτόμο παραλιακή πόλη Oxagon, NEOM, στη βορειοδυτική Σαουδική Αραβία.

Το Oxagon είναι μια μοναδική βιομηχανική πόλη όπου ακμάζουσες κοινότητες συνυπάρχουν αρμονικά με καθαρές δραστηριότητες βιομηχανίας, εμπορίου, φιλοξενίας, ψυχαγωγίας και λιανικής.

Το Hotel Indigo 250 δωματίων θα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην πρώτη οικιστική κοινότητα του Oxagon και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες το 2026 .

Το Hotel Indigo Oxagon θα σχεδιαστεί ως προορισμός lifestyle με συναρπαστικές ιδέες λιανικής και φαγητού, όπως καφετέριες, lounge στην πισίνα και εστιατόριο. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις αναψυχής και ευεξίας, όπως σπα και 24ωρο γυμναστήριο.

Η Oxagon, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις παραδοσιακές βιομηχανικές πόλεις, θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Η πόλη θα φιλοξενήσει μια ειδική πανεπιστημιούπολη έρευνας και καινοτομίας και ένα βιώσιμο λιμάνι επόμενης γενιάς με πλήρως αυτοματοποιημένη και ολοκληρωμένη αλυσίδα εφοδιασμού.