Η IHG Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι ανοίγει πάνω από 50 ξενοδοχεία σε 24 χώρες, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της Luxury & Lifestyle το 2022.

Το χαρτοφυλάκιο IHG Luxury & Lifestyle είναι μια συλλογή από επώνυμες επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Six Senses Hotels Resorts Spas, Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo και της πρόσφατα λανσαρισμένης Vignette Collection, της πρώτης μάρκας συλλογής της IHG.

Εμπνευσμένη από τα γούστα και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη πολυτελείας, η IHG συνεχίζει να εξελίσσει την προσφορά Luxury & Lifestyle με έμφαση στην υποδοχή των επισκεπτών με εξαιρετικό σχεδιασμό, εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχονται με πρόθεση και ουσιαστικές, μεταμορφωτικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα επεκτείνει προσεκτικά το χαρτοφυλάκιό της.

«Η πολυτέλεια, και αυτό που σημαίνει για τους καταναλωτές, αλλάζει και προσαρμόζεται συνεχώς. Ήμασταν σκόπιμοι και στρατηγικοί με τις βελτιώσεις που κάναμε στη συλλογή IHG Luxury & Lifestyle τα τελευταία χρόνια και η συναρπαστική σειρά εγκαινίων μας για το 2022 καταδεικνύει τη δύναμη και το βάθος του χαρτοφυλακίου. Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές πολυτελείας είναι πρόθυμοι να επιδοθούν ξανά στα ταξίδια, αλλά με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Οι μάρκες μας Luxury & Lifestyle φέρνουν ξεχωριστό design και αξέχαστη εξυπηρέτηση μαζί με εξαιρετικές εμπειρίες. Η προσθήκη αυτών των νέων ξενοδοχείων και θέρετρων σε βασικές και αναδυόμενες αγορές προσθέτει περαιτέρω επιλογές στους επισκέπτες για να βιώσουν εμπνευσμένες και εξατομικευμένες διαμονές που ανταποκρίνονται στις ταξιδιωτικές τους επιθυμίες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Tom Rowntree, Αντιπρόεδρος Global Marketing for Luxury Brands.