Η IHG Hotels & Resorts, μια από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το Pride στο Λονδίνο – τη μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη εκδήλωση Pride του Ηνωμένου Βασιλείου – για δεύτερη χρονιά.

Με επικεφαλής την LGBTQ+ Employee Resource Group (ERG), «Out & Open», η επέκταση της σχέσης αντανακλά τη συνεχή δέσμευση της IHG για διαφορετικότητα, ισότητα και ένταξη στους χώρους εργασίας, τα ξενοδοχεία και τις τοπικές κοινότητες.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται 1η Ιουλίου είναι μια ετήσια γιορτή που συγκεντρώνει εκατομμύρια ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα για να τιμήσουν την κοινότητα LGBTQ+, να προωθήσουν την ισότητα και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα όλων των ατόμων.

Ξεκινώντας από το InterContinental London Park Lane, μια ομάδα από όλα τα ξενοδοχεία και τα εταιρικά γραφεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση, περνώντας περήφανα στο πλευρό της LGBTQ+ κοινότητας και των συμμάχων της για να δείξουν την υποστήριξή τους στη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Το 2022, η IHG ήταν περήφανη που συνεργάστηκε με το Pride στο Λονδίνο για πρώτη φορά, με μια ομάδα μελών του Out & Open από εταιρικά γραφεία και ξενοδοχεία να παρελαύνουν δίπλα σε συμμάχους, φίλους και συνεργάτες. Η IHG χρηματοδότησε επίσης τη συναυλία «Proud and Loud» που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Royal Albert Hall για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Pride in London Unity Fund. Η IHG θα υποστηρίξει επίσης το UK Black Pride ξανά το 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επιπλέον, η IHG παρουσιάζει την καμπάνια μάρκετινγκ Pride how you pride σε Λονδίνο και Βερολίνο, γιορτάζοντας τις LGBTQ+ κοινότητες, υποστηρίζοντας ίσα δικαιώματα και δείχνοντας πώς οι επισκέπτες μπορούν να είναι ο πραγματικός τους εαυτός και να αισθάνονται πραγματικά ευπρόσδεκτοι στα ξενοδοχεία IHG. Αυτό βασίζεται στην καμπάνια μάρκετινγκ πολλών εκατομμυρίων δολαρίων Guest How You Guest της IHG που στοχεύει να ενισχύσει τις πραγματικές ταξιδιωτικές στιγμές και δείχνει πώς οι επισκέπτες μπορούν να ορίσουν το δικό τους ταξίδι στα ξενοδοχεία IHG.