Η IHG® Hotels & Resorts υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με την Dana Bay Tourism Company για να ανοίξει το InterContinental Al Khobar Dana Bay και να επεκτείνει το αποτύπωμά της πολυτελείας στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Η IHG Hotels & Resorts γιόρτασε πρόσφατα την 75η επέτειο της μάρκας InterContinental Hotels & Resorts. Από ένα ξενοδοχείο σε περισσότερα από 200, το InterContinental έχει αναπτυχθεί με την έλευση της τεχνολογίας και τις εξελισσόμενες ξενοδοχειακές λειτουργίες, αλλά το πρωτοποριακό πνεύμα των πολυτελών ταξιδιών του παραμένει.

Το InterContinental Al Khobar Dana Bay, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες τον Δεκέμβριο του 2024 , θα βρίσκεται μόλις 30χλμ. από το κέντρο της πόλης και 45χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Fahed, καθιστώντας το τον ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα πολιτιστικά αξιοθέατα του Al Khobar.

Η  ανάπτυξη του Dana Bay εκτείνεται σε 2,8 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα με 14 χιλιόμετρα παραλίας, προσφέρει θέα στη θάλασσα του κόλπου Half Moon και περιλαμβάνει θαλάσσια σπορ, κέντρο καταδύσεων, ιππικά σπορ, υδάτινο πάρκο και F&B. λωρίδα.

Αναπτύσσεται ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του, το InterContinental Al Khobar Dana Bay θα διαθέτει 133 πολυτελώς σχεδιασμένα δωμάτια, 90 κατοικίες InterContinental και 36 βίλες, καθώς και τέσσερις επιλογές για φαγητό, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας και ένα σπα. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης ένα επιχειρηματικό κέντρο και τέσσερις αίθουσες συσκέψεων, που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επιχειρηματιών όσο και των επισκεπτών αναψυχής.