Η IHG® θα φέρει το πολυτελές εμπορικό σήμα Hotel Indigo, καθώς και την προσφορά παρατεταμένης διαμονής του, Staybridge Suites στο Νότινγχαμ (UK).

Η ανακοίνωση ήρθε μετά την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης με την Conygar, την εταιρεία ανάπτυξης πίσω από την ανάπτυξη του The Island Quarter.

Το 17-όροφο ξενοδοχείο θα αποτελείται από 223 υπνοδωμάτια και σουίτες – 155 βρίσκονται στο Hotel Indigo και άλλα 68 που απευθύνονται σε ταξιδιώτες ταξιδιώτες αναψυχής στο Staybridge Suites, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια σειρά από ανέσεις, όπως μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και κοινόχρηστο εξωτερικό χώρος αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Staybridge Suites.

Εμπνευσμένο από την «ιστορία της γειτονιάς» της πόλης, το Hotel Indigo θα πάρει στοιχεία από την περιοχή και το μπαρ και το εστιατόριο του θα προσφέρουν τοπικά προϊόντα στους πελάτες. Εν τω μεταξύ, το Staybridge Suites θα διαθέτει 24ωρο γυμναστήριο, ερμάρια αποθήκευσης για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν αντικείμενα μεταξύ διαμονής και ένα κοινόχρηστο «υπαίθριο σαλόνι» με τζάκι. Όλες οι σουίτες επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαύσουν έναν ευέλικτο χώρο για να χαλαρώσουν, να παίξουν και να εργαστούν.