Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η IHG Hotels & Resorts θα λανσάρει το δημοφιλές brand voco Hotels στην Ιαπωνία για πρώτη φορά. Η μάρκα voco γνώρισε εκπληκτική επιτυχία από την παγκόσμια κυκλοφορία της το 2018.

Μετά την υπογραφή μιας συμφωνίας διαχείρισης με την NTT Urban Development Corporation (η οποία θα εκπροσωπείται μέσω της θυγατρικής της UD Hospitality Management Corporation), η IHG θα δει να ανοίγει η ναυαρχίδα της voco Osaka Central το 2023.

Η δημιουργία του voco Osaka Central σηματοδοτεί την 75η υπογραφή για την IHG σε λίγο περισσότερο από τρία χρόνια, με 35 ακίνητα υψηλής ποιότητας ήδη ανοιχτά σε όλο τον κόσμο.

Καθώς η IHG βιώνει μια άνευ προηγουμένου περίοδο ανάπτυξης στην Ιαπωνία που πρόσφατα λανσάρισε τα εμπορικά σήματα Kimpton, Regent και Holiday Express στην αγορά, προσθέτει τώρα την επωνυμία lifestyle voco στην premium προσφορά της.

Το voco Osaka Central με 191 δωμάτια θα φέρει μια φρέσκια και αξιόπιστα διαφορετική προσφορά στο τοπίο των καταλυμάτων της Οσάκα το 2023, με χαρακτήρα και στυλ που θα κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Τα ξενοδοχεία voco συνδυάζουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και πινελιές υψηλής ποιότητας, από απολαυστικές ανέσεις έως μεγάλα, άνετα κρεβάτια.

Το όνομα voco, που προέρχεται από το λατινικό «to guests», αντιπροσωπεύει τη στοχαστική, άβολη και γοητευτική φύση της μάρκας, όπου οι επισκέπτες θα βιώνουν πάντα τις γοητευτικές πινελιές της μάρκας, όπως ένα θερμό καλωσόρισμα, απλό check-in, ένα δώρο άφιξης, ζωντανοί κοινωνικοί χώροι και δωμάτια με προσεγμένες ανέσεις, όπως άνετα κλινοσκεπάσματα, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και γρήγορο Wi-Fi.

Σε βολική τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς Yodoyabashi, Honmachi και Higobashi, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από μοναδικά καταστήματα και το καταπράσινο πάρκο Utsubo.

Μαζί με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του που περιλαμβάνουν εστιατόριο, καφέ, γυμναστήριο και αίθουσες συσκέψεων, θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες που θέλουν να απολαύσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Οσάκα.

Το voco Osaka Central θα είναι επίσης κατάλληλο για επισκέπτες που έχουν επίγνωση της βιωσιμότητας, με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου που δεσμεύεται να φροντίζει τον πλανήτη με την ίδια φροντίδα που φροντίζει τους επισκέπτες, με βιοδιασπώμενα φλιτζάνια καφέ έως χύμα προϊόντα περιποίησης μπάνιου.
Υποστηρίζει το 10ετές υπεύθυνο επιχειρηματικό σχέδιο της IHG Journey to Tomorrow για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των υπεύθυνων ταξιδιών μαζί με όσους μένουν, εργάζονται και συνεργάζονται με τα ξενοδοχεία της.