Η IHG Hotels & Resorts πρόκειται να επαναφέρει το επωνυμία InterContinental Hotels & Resorts στη Σερβία, μετά από 20 χρόνια απουσίας.

Σε συνεργασία με την Delta Holding, το νέο InterContinental Belgrade έχει προγραμματιστεί να ανοίξει μέχρι το τέλος του 2026.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει 203 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων επιλογών διαμονής, όπως Premium Rooms, Junior Suites, Superior Suites, Executive Suites και Προεδρική Σουίτα με θέα στην πόλη.

Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των ταξιδιωτών αναψυχής όσο και των επαγγελματιών ταξιδιωτών, το ξενοδοχείο θα διαθέτει μια σειρά από ανέσεις.

Το InterContinental Belgrade θα περιλαμβάνει πισίνα στον τελευταίο όροφο, εστιατόριο και μπαρ, καθώς και εξωτερική βεράντα με επιλογές για φαγητό. Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση σε σπα και κέντρο ευεξίας, αίθουσα χορού καφέ, ζαχαροπλαστείο και πολλούς χώρους συσκέψεων.

Το ακίνητο θα βρίσκεται στην περιοχή Delta, μια νέα ανάπτυξη μικτής χρήσης στην επιχειρηματική και οικονομική περιοχή του Βελιγραδίου, με απευθείας συνδέσεις με το Sava Centar.

Η IHG λειτουργεί επί του παρόντος τρία ξενοδοχεία στο Βελιγράδι: το Hotel Indigo Belgrade, το Crowne Plaza Belgrade και το Holiday Inn Belgrade, και αναπτύσσει δύο επιπλέον ακίνητα Holiday Inn Express. Η προσθήκη της InterContinental Belgrade θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της IHG στα Βαλκάνια, το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν 20 ακίνητα στην Αλβανία, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, τη Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία.