Αυξημένες επιλογές συνδεσιμότητας και ταξιδιού για τους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας

Η Etihad Airways, η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και η ITA Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας, υπέγραψαν συμφωνία κοινού κωδικού που συνδέει τα δίκτυα των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Αυτή η νέα εμπορική συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τα επαγγελματικά ταξίδια και τον τουρισμό μεταξύ Ιταλίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές και καλύτερη συνδεσιμότητα όταν ταξιδεύουν μέσω της Ρώμης Fiumicino, Milan Malpensa και Abu Dhabi.

Διαθέσιμη προς πώληση σήμερα για πτήσεις από τις 14 Δεκεμβρίου 2021, η ITA Airways θα εφαρμόσει τον κωδικό «AZ» στις υπηρεσίες που εκτελούνται από την Etihad μεταξύ Ιταλίας (Ρώμη Fiumicino και Milan Malpensa) και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Άμπου Ντάμπι).

Ομοίως, η Etihad θα πτήσεις κοινής χρήσης AZ που συνδέουν τις ιταλικές εσωτερικές υπηρεσίες πέρα ​​από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης (Γένοβα, Μπάρι, Μπρίντιζι, Κατάνια, Παλέρμο) και περιφερειακές ευρωπαϊκές υπηρεσίες (Μάλτα).

Οι νέες πτήσεις κοινού κωδικού είναι πλέον διαθέσιμες προς πώληση μέσω των αντίστοιχων ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών (ita-airways.com και etihad.com), των συστημάτων κρατήσεων και σε ταξιδιωτικά γραφεία.

Οι συνεργάτες εργάζονται επίσης μαζί για να επεκτείνουν το εύρος της συνεργασίας τους τους επόμενους μήνες για να προσφέρουν στους πελάτες ακόμη περισσότερες απρόσκοπτες ταξιδιωτικές επιλογές.