Η ITA Airways πέτυχε βαθμολογία τεσσάρων αστέρων από τη Skytrax, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ποιότητά της στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η Skytrax, ο διεθνής ερευνητικός οργανισμός αεροπορικών μεταφορών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, απένειμε αυτήν την αναγνώριση μετά από ολοκληρωμένη αξιολόγηση από ειδικούς του κλάδου.

Αυτή η αξιολόγηση έλαβε υπόψη πάνω από 1.200 δείκτες, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών υποδομών, των υπηρεσιών κατά την πτήση και των υπηρεσιών αεροδρομίου.

Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της ITA Airways στην βασική της αρχή: την πελατοκεντρικότητα. Η αεροπορική εταιρεία φημίζεται για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό της, θέτοντας ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς για φιλοξενία.
Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται τόσο στο αεροπλάνο όσο και στο αεροδρόμιο επέτρεψε στην ITA Airways να ανέβει στις κατατάξεις μεγάλων ευρωπαϊκών και διεθνών αεροπορικών εταιρειών, φτάνοντας σε εξέχουσες θέσεις. Η διάκριση σηματοδοτεί μόνο την αρχή της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας για την ενίσχυση των πελατοκεντρικών υπηρεσιών” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.