Τώρα στη 15η χρονιά του, το ITB Asia θα πραγματοποιηθεί στο Sands Expo and Convention Center στο Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου.

Η κορυφαία εμπορική έκθεση για την ταξιδιωτική βιομηχανία της Ασίας θα συγκεντρώσει παγκόσμιες κορυφαίες μάρκες και εταιρείες σε MICE, Corporate, Leisure και Travel Technology, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία και πλατφόρμα στον κλάδο να ανασυγκροτήσει, να επανασυνδεθεί και να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς είναι η ταξιδιωτική βιομηχανία. επανεκκίνηση.

Το τριήμερο συνέδριο και η έκθεση συστεγάζονται με το MICE Show Asia και το Travel Tech Asia. Η ITB Asia μπορεί να βασιστεί σε ισχυρούς εταίρους για την αναβίωση του ταξιδιωτικού εμπορίου.

Τρεις μήνες πριν από την έκθεση, κορυφαίες εταιρείες, NTO και οργανισμοί από όλο τον κόσμο έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Η ITB Asia βλέπει για άλλη μια φορά ισχυρές συμμετοχές από τους Εθνικούς Τουριστικούς Οργανισμούς (NTOs), Regional Tourism Organisations (RTOs) και Convention Bureaus (CVBs) που θα παρουσιάσουν τα τελευταία ταξιδιωτικά και τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Εκτός από τους NTO και τους RTO, η έκθεση καλωσορίζει επίσης ξενοδοχεία και θέρετρα, όπως Arctic Hotel Collection, BWH Hotel Group, Far East Hospitality Management (S) Pte Ltd, Frasers Hospitality Pte Ltd, Ishin Hotels Group Co., Ltd, Meliá Hotels International , Pan Pacific Hotels Group, Radisson Hotel Group, Tokyu Hotels, Vega Hotels, Worldwide Hotels Pte Ltd και Wyndham Hotels & Resorts, Inc.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 13.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Ασίας, φέρνοντας παρευρισκόμενους από τους τομείς MICE, Corporate, Leisure και Travel Technology για επαγγελματικές, δικτυακές και κορυφαίες διασκέψεις.