Το ITB Berlin το επόμενο έτος θα πραγματοποιήσει την ετήσια διεθνή εμπορική του έκθεση ως μια εντελώς εικονική εκδήλωση με την επωνυμία ITB Berlin NOW – “The Digital Meet-up for the Travel Industry” στις 9-12 Μαρτίου 2021 .

Η νέα εικονική πλατφόρμα διαθέτει τα κύρια στοιχεία της ITB Berlin: δικτύωση, ειδήσεις, επιχειρήσεις και περιεχόμενο .

Αυτή η παγκόσμια, εικονική μορφή εκδηλώσεων στοχεύει την κοινότητα B2B, συγκεκριμένα εκθέτες, εμπορικούς επισκέπτες και αγοραστές από κάθε τμήμα της παγκόσμιας τουριστικής αλυσίδας αξίας, καθώς και δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς bloggers.

Το ITB Berlin NOW θα ανοίξει τις εικονικές του πόρτες στις αρχές Φεβρουαρίου 2021. Οι επαγγελματίες του ταξιδιού θα μπορούν τότε να δημιουργήσουν το προφίλ τους και να εξοικειωθούν με τις λειτουργίες του ITB Berlin NOW.

Κατά τη διάρκεια της φάσης ζωντανής εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πολλές υπηρεσίες, όπως αντιστοίχιση επαφών, προφίλ εκθετών, περιεχόμενο συνεδρίου και ειδήσεις για τη βιομηχανία.

Μετά την εκδήλωση, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να επισκέπτονται την πλατφόρμα έως τις 31 Μαΐου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολόκληρο το εύρος περιεχομένου θα παραμείνει διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η σύμβαση ITB Berlin θα πραγματοποιηθεί ως παράλληλη εικονική εκδήλωση και θα φέρει εμπειρογνώμονες υψηλού προφίλ στη σκηνή για να συζητήσουν τα τελευταία θέματα της τουριστικής βιομηχανίας.

«Η πανδημία έδωσε μεγάλη ώθηση στην ψηφιοποίηση στη βιομηχανία εμπορικών εκθέσεων. Το ITB Berlin NOW θα είναι ένας πολύ συναρπαστικός διαδικτυακός κόμβος για επιτυχημένη επιχείρηση, καλλιέργεια υφιστάμενων και νέων σχέσεων, και ένα μέρος για να αλληλεπιδράσετε και να εμπνευστείτε », δήλωσε ο David Ruetz , επικεφαλής της ITB Berlin.

Οι εκθέτες που θέλουν να κλείσουν θέση στην ITB Berlin και μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα διαφορετικά πακέτα εκθετών: Starter, Plus, All-In και All-In for Destinations.

Εκείνοι που εγγράφονται έως τις 15 Ιανουαρίου 2021, μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις των πρώτων πουλιών έως και 33%.