Σύνταξη: tourismtoday.gr

Jet2.com και Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν το μεγαλύτερο πρόγραμμα της εταιρείας στην Ισλανδία, ως απάντηση στην «ισχυρή ζήτηση» για τον χειμώνα 2022-2023.

Το διευρυμένο πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας και του αδελφού ταξιδιωτικού πράκτορα περιλαμβάνει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Μάντσεστερ. Καθώς και τα πρώτα δρομολόγια στην Ισλανδία από το Μπρίστολ.

Σχεδόν 120 εξερχόμενες πτήσεις προς την Ισλανδία από τις 10 βάσεις του Jet2 στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πλέον προγραμματιστεί να αναχωρήσουν τον επόμενο χειμώνα.
Mε πρόσθετες πτήσεις επιπλέον των υπηρεσιών από τα αεροδρόμια Μπέλφαστ, Εδιμβούργου, Ιστ Μίντλαντς, Γλασκώβης, Λιντς Μπράντφορντ, Νιούκασλ και Στάνστεντ.

Η Jet2 είπε ότι οι προγραμματισμένες πτήσεις της από το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ είναι «ιδανικά προγραμματισμένες για όσους θέλουν να ζήσουν το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας».
Με πτήσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και από τις δύο βάσεις από τις:

  • 29 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2022.
  • 9 Φεβρουαρίου έως τις 24 Απριλίου 2023.

Μαζί με τις επιλογές μόνο για πτήσεις, το Jet2CityBreaks πραγματοποιεί περισσότερες από 40 διακοπές τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στην Ισλανδία από οκτώ βρετανικές βάσεις. Συμπεριλαμβανομένου του Μπρίστολ για πρώτη φορά.