Ο στρατηγικός στόχος της Περιφέρειας Κρήτης για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν υλοποιείται σταδιακά.

Η H Jet2.com και Jet2holidays προγραμματίζουν περισσότερες απο 300.000 θέσεις, που θα πωληθούν το επόμενο έτος απο αρχές Απριλίου έως αρχές Νοεμβρίου για το Ηράκλειο και τα Χανιά απο τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο θα είναι διαθέσιμα από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 3 Απριλίου, για να συμπεριλάβουν και την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, της Γλασκώβης, του Λιντς Μπράντφορντ, του Μάντσεστερ και του Στάνστεντ έως τον Οκτώβριο ή αρχές Νοεμβρίου.

Ο τουρ οπερέιτορ θα εκτελεί επίσης πτήσεις στα Χανιά από το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς Μπράντφορντ, το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ ως μέρος του μεγαλύτερου προγράμματός του στο νησί. Η εταιρεία μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και άλλες πτήσεις για Ελλάδα, για το 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε:

«Εκτός από το γεγονός ότι είναι το αγαπημένο νησί των Βρετανών παραθεριστών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η Κρήτη είναι ένας προορισμός που προσελκύει όλο και περισσότερους τουρίστες όλες τις εποχές. Η επέκταση της σεζόν θα δώσει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου την ευκαιρία να εξερευνήσουν περαιτέρω όχι μόνο τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού, αλλά και τις ατελείωτες ομορφιές της ηπειρωτικής Κρήτης, την εξαίρετη γαστρονομία και τη διαχρονική γοητεία των ορεινών χωριών της».