Η Jet2.com και η Jet2holidays έχουν προσθέσει περισσότερες πτήσεις και διακοπές προς την Τενερίφη, καθώς βλέπουν “μεγάλη ζήτηση” μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στα σύνορα από την ισπανική κυβέρνηση.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ισπανία ανακοίνωσε ότι από τις 14 Φεβρουαρίου δεν θα απαιτεί από τα παιδιά επισκέπτες, ηλικίας 12 έως 17 ετών, να είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Οι επιπλέον πτήσεις της Jet2 θα πραγματοποιούνται από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν 7.000 επιπλέον θέσεις από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου: East Midlands, Εδιμβούργο, Leeds Bradford, Γλασκώβη και Μάντσεστερ.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε:  “Με την Ισπανία να καταργεί τους κανόνες πιστοποίησης εμβολιασμού για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών και τα διεθνή ταξίδια να αρχίζουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, οι οικογένειες εκμεταλλεύονται πραγματικά την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές τους στην Τενερίφη και έχουμε δει αύξηση των κρατήσεων.

“Με το τεράστιο πρόγραμμά μας προς πώληση στα Κανάρια Νησιά, τα προγράμματά μας για τον χειμερινό ήλιο και τον καλοκαιρινό ήλιο φαίνονται απασχολημένα σε όλους τους τομείς, με την Τενερίφη ειδικότερα να αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή προορισμού διακοπών.

Ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ζήτηση, προσθέσαμε ακόμη μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων προς την Τενερίφη για τις διακοπές του Πάσχα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού, δίνοντας στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσουν ένα διάλειμμα μακριά”.