Η Sabre Corporation , κορυφαίος πάροχος λογισμικού και τεχνολογίας για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, και η Jet2.com, η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία τακτικών γραμμών του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσαν σήμερα μια πολυετή συμφωνία διανομής που παρέχει μακροπρόθεσμη πρόσβαση σε συνδεδεμένες εταιρείες της Sabre στο περιεχόμενο Jet2.com μέσω του Sabre GDS.

Η νέα συμφωνία παρέχει στα πρακτορεία που συνδέονται με τη Sabre απρόσκοπτη πρόσβαση στις βραβευμένες πτήσεις της Jet2.com.

Η Jet2.com επέλεξε τη Sabre σε μια καθοριστική στιγμή, καθώς η αεροπορική εταιρεία μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα Summer Sun για το 2025, με πάνω από 16 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση σε 46 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τα Κανάρια Νησιά από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

H Jet2.com έχει ήδη τεράστια προγράμματα προς πώληση για το Χειμώνα 23/24,το Καλοκαίρι του 2024 και το Χειμώνα 24/25 επίσης.

Η νέα συμφωνία καταδεικνύει τη δέσμευση της Sabre να υποστηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη της Jet2.com στην αγορά ταξιδιών αναψυχής, ως μέρος ενός μακροπρόθεσμου μοντέλου διανομής που ωφελεί όλα τα μέλη της αλυσίδας αξίας ταξιδιού.

“Οι φιλόδοξοι στόχοι της Jet2.com και η αυξημένη συχνότητα και προσέγγιση απαιτούσαν έναν συνεργάτη που θα του επέτρεπε να διανέμει τις πληροφορίες του παγκοσμίως, εύκολα και αποτελεσματικά”, δήλωσε ο Alessandro Ciancimino, Αντιπρόεδρος Αεροπορικής Διανομής στη Sabre. “Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που η Jet2.com αποφάσισε ότι είμαστε ένα πλεονέκτημα για τους επιχειρηματικούς της στόχους.”