Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Jet2holidays προσλαμβάνει άτομα για να καλύψει τέσσερις θέσεις στην αποκλειστική εμπορική ομάδα της και να την φτάσει σε 20 άτομα.

Οι κενές θέσεις περιλαμβάνουν διευθυντή εμπορικής υποστήριξης, διευθυντή εμπορικού μάρκετινγκ B2B, στέλεχος εμπορικών πωλήσεων και στέλεχος ανάλυσης εμπορίου.

Το στέλεχος πωλήσεων εμπορίου στο πεδίο θα καλύψει τα βορειοανατολικά και το Γιορκσάιρ με ευθύνη για συνεργασία με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι άλλες κενές θέσεις βρίσκονται στη βάση του χειριστή στο Λιντς. Εκτός από τις τέσσερις νέες θέσεις, η Jade Evers ηγείται της νεοσύστατης διευθύντριας εμπορικώνς λειτουργιών που θα διαχειρίζεται και θα αναπτύσσει εμπορικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, των εκδηλώσεων και της εμπορικής υποστήριξης.

Σύμφωνα με την Jet2holidays «η επέκταση της αφοσιωμένης εμπορικής ομάδας και η δημιουργία αυτών των ζωτικών νέων θέσεων θα οδηγήσει την συνεργασία με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και εργαζομένους στο σπίτι, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο και πιο γρήγορα».