Σύνταξη tourismtoday.gr

Η υπηρεσία check-in πτήσεων θερέτρου της Jet2holidays θα επεκταθεί στην Κύπρο για το καλοκαίρι του 2024, σε περισσότερα από 50 θέρετρα σε όλη την Πάφο και τη Λάρνακα.

Αφορμή για την απόφαση είναι τα «συντριπτικά θετικά σχόλια» από την εκ νέου κυκλοφορία της φέτος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το check-in πτήσεων θερέτρου επιτρέπει στους πελάτες να παραδίδουν τις αποσκευές τους στο ξενοδοχείο το πρωί την ημέρα της αναχώρησης τους, αφήνοντας τους χωρίς βάρη για το υπόλοιπο της ημέρας και στο αεροδρόμιο.

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη σε περισσότερα από 50 ξενοδοχεία στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι, καθώς και σε περισσότερα από 130 ξενοδοχεία σε Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Λανθαρότε και Φουερτεβεντούρα.

Η Jet2holidays εισήγαγε αρχικά το check-in σε πτήσεις θερέτρου το 2016, αλλά σταμάτησε προσωρινά να το λειτουργεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως υπογράμμισε ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, «είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε την υπηρεσία check-in πτήσεων του θέρετρου στην Κύπρο για το καλοκαίρι του 2024, καθώς γνωρίζουμε από τα σχόλια πόσο πολύ αρέσει σε όλους να τη χρησιμοποιούν.

Από την επανεισαγωγή της υπηρεσίας για αυτό το καλοκαίρι, η υπηρεσία απολάμβανε εκπληκτικά επίπεδα απορρόφησης από τους πελάτες και μας λένε συνεχώς τι διαφορά κάνει αυτή η έξυπνη, ασφαλής υπηρεσία στη συνολική εμπειρία των διακοπών τους.

Με την έναρξη της υπηρεσίας για το επόμενο καλοκαίρι σε περισσότερα από 50 ξενοδοχεία στην Κύπρο, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων και να επωφεληθούν από την υπηρεσία το καλοκαίρι 24».