Η JetBlue ανακοίνωσε ενημερώσεις στο πρόγραμμα TrueBlue για να υποστηρίξει τους πιστούς πελάτες της καθώς αρχίζουν να σκέφτονται ξανά τα ταξίδια.

Το πρόγραμμα TrueBlue θα είναι πιο ικανοποιητικό το 2021.

Τα μέλη θα λάβουν δωρεάν ακόμα περισσότερο χώρο και θέσεις στο αεροδρόμιο (εν αναμονή) και ενισχυμένη οφέλη. Επιπλέον, η JetBlue επεκτείνει μια προσφορά περιορισμένου χρόνου έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 για πελάτες που εγγράφονται στην κάρτα JetBlue Plus για να κερδίσουν 100.000 πόντους μπόνους.

Κερδίστε έως 100.000 πόντους μπόνους με την κάρτα JetBlue Plus

Με όλες τις συναρπαστικές αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα TrueBlue, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να κερδίζετε πόντους. Τα νέα μέλη μπορούν επίσης να κερδίσουν επιπλέον πόντους TrueBlue με μια συναρπαστική προσφορά περιορισμένου χρόνου κατά την εγγραφή στην κάρτα JetBlue Plus.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • 50.000 πόντους μπόνους αφού ξοδέψετε 1.000 $ για αγορές και πληρώνοντας πλήρως την ετήσια χρέωση, και οι δύο εντός των πρώτων 90 ημερών
  • Επιπλέον 50.000 πόντους μπόνους αφού ξοδέψετε συνολικά 6.000 $ σε αγορές εντός των πρώτων 12 μηνών

Το TrueBlue επιβραβεύει όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τη συχνότητα ταξιδιού τους. Οι πόντοι TrueBlue κερδίζονται αγοράζοντας υπηρεσίες ή προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις του JetBlue ή ενός συνεργάτη και μέσω δαπανών για την JetBlue Mastercard.