H JetBlue προσθέτει περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα πραγματοποιεί πτήσεις από τη Νέα Υόρκη (JFK) και τη Βοστώνη (BOS) προς το Charles de Gaulle (CDG) του Παρισιού, την πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στην Ευρώπη.

Αυτή η νέα διαδρομή προς την πρωτεύουσα της Γαλλίας διαφοροποιεί τις υπερατλαντικές πτήσεις της JetBlue και παρουσιάζει τη δημοφιλή αεροπορική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ σε πελάτες στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Τον Απρίλιο του 2021, η JetBlue παρουσίασε την πρώτη της υπερατλαντική διαδρομή, μεταξύ Λονδίνου και Ανατολικής Ακτής. Τώρα, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πέντε καθημερινές πτήσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τώρα, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει απευθείας δρομολόγια μεταξύ Νέας Υόρκης και Παρισιού από το καλοκαίρι του 2023 και θα προσθέσει επιπλέον απευθείας δρομολόγια μεταξύ Βοστώνης και Παρισιού.

Οι θέσεις για πτήσεις JetBlue από και προς το Παρίσι θα ξεκινήσουν να πωλούνται τους επόμενους μήνες. Όπως και με το δρομολόγιο του Λονδίνου, η JetBlue στοχεύει να κάνει τα υπερατλαντικά ταξίδια πιο προσιτά, με χαμηλότερους ναύλους και υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.