Η JetBlue ξεκίνησε μια νέα καθημερινή πτήση μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου Logan της Βοστώνης και του αεροδρομίου Charles de Gaulle του Παρισιού.

Το απευθείας δρομολόγιο ακολουθεί την κυκλοφορία του αερομεταφορέα το περασμένο καλοκαίρι μιας καθημερινής υπηρεσίας μεταξύ New York JFK και Paris CDG, η οποία πρόκειται να αυξηθεί σε δύο φορές την ημέρα από τις 20 Ιουνίου.

Οι πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A321 αναχωρούν από τη Βοστώνη στις 20:00 και φτάνουν στο Παρίσι την επόμενη μέρα στις 9:15. Εν τω μεταξύ, οι πτήσεις από το Παρίσι αναχωρούν στις 11:15 και προσγειώνονται στη Βοστώνη στις 13:02.

«Η ανταπόκριση στην πτήση μας Νέα Υόρκη-Παρίσι ήταν συντριπτική και ανυπομονούσαμε να προσθέσουμε μια καθημερινή πτήση από τη Βοστώνη επίσης», δήλωσε ο επικεφαλής εσόδων και σχεδιασμού της JetBlueDave Clark.

Ο αμερικανικός αερομεταφορέας προσφέρει επίσης καθημερινές πτήσεις από τη Βοστώνη προς το Λονδίνο και το Άμστερνταμ, καθώς και μια εποχική υπηρεσία που ξεκίνησε πρόσφατα προς το Δουβλίνο.