Σύνταξη: tourismtoday.gr

H Kempinski Hotels ολοκλήρωσε την απόκτηση μετοχών της διεθνούς και ανεξάρτητης εταιρείας παροχής ευεξίας Resense Spa SA.
Με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών της για υπηρεσίες ευεξίας υψηλού επιπέδου.

Η Resense θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μεμονωμένη εταιρεία σπα. Και η Kempinski θα χρησιμοποιήσει την υποδομή και την τεχνογνωσία Resense για να ενσωματώσει περαιτέρω την ευημερία στη λειτουργία των ξενοδοχείων της.

Η αγορά συμπληρώνει τέλεια τη συνολική στρατηγική της Kempinski ως φορέα πολυτελείας φιλοξενίας. Για να προσφέρει στους επισκέπτες της μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ευεξίας. Παράλληλα, οδηγεί νέες ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη των ειδικών ιαματικών λουτρών.

Το Resense Spa δημιουργήθηκε το 2009 ως κοινή επιχείρηση μεταξύ των Kempinski Hotels και Raison d’Etre.
Συνδυάζοντας τη μακρά ιστορία της ξενοδοχειακής επιχειρησιακής εμπειρογνωμοσύνης του Kempinski και την αξιοσημείωτη εμπειρία του Raison d’Etre για τη δημιουργία ειδικών ιαματικών λουτρών και εμπορικών σημάτων σπα.

Το Resense εξελίχθηκε σε έναν ανεξάρτητο ηγέτη της αγοράς παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών.
Από την ιδέα έως την ανάπτυξη, την πρόσληψη, το άνοιγμα, τη συνεχή ενεργή διαχείριση, καθώς και καινοτόμα διαδικτυακή εκπαίδευση και λογισμικό που επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει πραγματική, επεκτάσιμη απόδοση.