Η πολυτελής ξενοδοχειακή εταιρεία Kempinski με έδρα την Ελβετία ανακοίνωσε ότι προσθέτει 6.000 δωμάτια στο Πεκίνο μέσω κοινής επιχείρησης με την ομάδα τουρισμού του Πεκίνου.
Τα πρώτα 1.200 δωμάτια θα βρίσκονται σε δύο ακίνητα με αποκλειστική πρόσβαση στο θεματικό πάρκο Universal Studios Beijing.
Πρόκειται για το Universal Studios Grand Hotel και το NUO Resort Hotel-Universal Beijing Resort. Τα ακίνητα έχουν προγραμματιστεί να ανοίγουν το πρώτο τρίμηνο του 2021. Τα υπόλοιπα 4.800 δωμάτια θα προστεθούν σε επιπλέον ξενοδοχεία.

Το Universal Studios Grand Hotel και το NUO Resort – Universal Beijing Resort θα λειτουργήσουν ως ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί προορισμοί και προσφέρουν μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας μέσα από τον τέλειο συνδυασμό του κομψού σχεδιασμού και των ιστορικών πολιτιστικών χαρακτηριστικών της Κίνας. Οι επισκέπτες των δύο ξενοδοχείων θα έχουν άμεση και αποκλειστική πρόσβαση στο θεματικό πάρκο.

Τα σχέδια της διεθνούς επέκτασης της Kempinski

Τα φιλόδοξα και ταχεία διεθνή σχέδια επέκτασης με μια πολύ επιλεκτική ανάπτυξη αποτελούν μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας.
Τα Kempinski Hotels εστιάζουν αποκλειστικά σε ξενοδοχειακά έργα και σε πρόσθετα ξενοδοχεία, τα οποία μπορούν να είναι επικερδείς εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή ποιότητα εξυπηρέτησης σε απαιτητικούς επισκέπτες.
Προχωρώντας, ο στρατηγικός προσανατολισμός της επέκτασης του Ομίλου Kempinski στο μέλλον δεν θα βασίζεται μόνο σε συμβόλαια διαχείρισης, αλλά σχεδιάζεται επίσης η αγορά ακινήτων ξενοδοχείων. Συγκεκριμένα, θα ευνοηθούν οι ιδιότητες που μπορούν να ανανεωθούν εκτενώς και στη συνέχεια να επαναλειτουργήσουν κάτω από τα εμπορικά σήματα του ομίλου.