Η KLM παρουσίασε μια νέα έκδοση του καθίσματος World Business Class που θα τοποθετηθεί σε όλο το στόλο των αεροσκαφών της B777.

Το «νέο» κάθισμα είναι στην πραγματικότητα μια προσαρμοσμένη έκδοση του υπάρχοντος καθίσματος Jamco Venture του αερομεταφορέα που βρίσκεται στο αεροσκάφος B787 της KLM .

Το κάθισμα B777 έχει τώρα μια «ελαφριά» συρόμενη πόρτα – από την εμφάνιση των πραγμάτων σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα LinkedIn της αεροπορικής εταιρείας, η πόρτα αποτελείται από ένα ανθεκτικό υφασμάτινο χώρισμα που τραβιέται και κουμπώνει στη θέση του.

Το κάθισμα μετατρέπεται σε ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι 198 εκατοστών και άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άμεση πρόσβαση σε διάδρομο για όλους τους επιβάτες, επιλογή μασάζ πλάτης, θήκη που κλειδώνει για αποθήκευση αντικειμένων (που διαθέτει επίσης ενσωματωμένο καθρέφτη), θήκη για μπουκάλια σε εσοχή, πολλαπλή φόρτιση πρίζες και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Η αεροπορική εταιρεία είπε επίσης ότι «Χάρη σε διάφορες καινοτομίες, τα καθίσματα και τα εξαρτήματά τους είναι 10-15% ελαφρύτερα από άλλα καθίσματα business class σε αυτό το τμήμα της αγοράς, συμβάλλοντας έτσι στους στόχους βιωσιμότητας της KLM».

Σύμφωνα με ανάρτηση στο LinkedIn, το πρώτο B777 με τη νέα θέση πραγματοποίησε πτήση έναν από τους προορισμούς της KLM στη Νότια Αφρική (ποιος δεν διευκρινίστηκε).

Η KLM θα ξεκινήσει επίσημα την σιδηροδρομική αεροπορική γραμμή μεταξύ Βρυξελλών και Άμστερνταμ

Ο αερομεταφορέας πρόκειται να εξοπλίσει εκ των υστέρων ολόκληρο τον στόλο του με περίπου 30 B777-300 και B777-200 με το νέο κάθισμα, ταυτόχρονα με την τοποθέτηση των νέων θέσεων Premium Comfort στο αεροσκάφος.

Η KLM είπε ότι το έργο επρόκειτο να ολοκληρωθεί «κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους».

Σχολιάζοντας την είδηση ​​ο Boet Kreiken, εμπειρία πελατών EVP, είπε:

«Με βάση την εκτενή έρευνα πελατών και ανταγωνιστών, βελτιώσαμε τα καθίσματα World Business Class για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες έχουν περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Τα νέα καθίσματα είναι καλύτερα από άποψη σχεδιασμού, τεχνολογίας και βιωσιμότητας.

«Η KLM ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα των επιθυμιών των επιβατών της με τα νέα καθίσματα σε World Business Class, Premium Comfort, Economy Comfort και Economy Class. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτά τα νέα προϊόντα και τις σχετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.”