Στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για χρηματοδότηση από το κοινό, η Koncept Hotels  αναζητά νέους τρόπους εξασφάλισης θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια της κρίσης. Οι υποστηρικτές μπορούν τώρα να χρηματοδοτήσουν δωμάτια ξενοδοχείων στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Για 99 ευρώ, οι δωρητές μπορούν να αγοράσουν μια «χορηγία» για ένα δωμάτιο σε ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία Koncept στη Γερμανία, την Αυστρία ή την Ελβετία. Εκτός από την ετικέτα προσωπικής επωνυμίας στην πόρτα του δωματίου, θα λάβουν επίσης μια δωρεάν διανυκτέρευση, ένα πιστοποιητικό χορηγίας, ένα σήμα και ένα πορτραίτο για να πάρουν μαζί τους.

Για να ανακουφίσει την έλλειψη πωλήσεων λόγω της πανδημίας του Covid 19, η εταιρεία ξεκίνησε την εκστρατεία πριν από δύο εβδομάδες.

Από την αρχή, η εταιρεία είχε ως στόχο να δώσει βαρύτητα στη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση και, πάνω απ’ όλα, στη δημιουργία θέσεων εργασίας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον, η Koncept Hotels έχει δεσμευτεί να στηρίξει υγειονομικά έργα και τη δάσωση ενός δάσους στη Γκάνα που έχει δημιουργήσει η ίδια.

“Η εκστρατεία crowdfunding που άρχισε με την εκδήλωση της πανδημίας έχει μέχρι στιγμής καλό αντίκτυπο από τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και άλλους φορείς εκμετάλλευσης ξενοδοχείων”, λέει ο Martin Stockburger, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Koncept Hotels.