Η Korea MICE Expo (KME), η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κορέας για επαγγελματίες συναντήσεων , επιστρέφει φέτος ως υβριδική εκδήλωση για πρώτη φορά, που θα πραγματοποιηθεί εκτός σύνδεσης στο Songdo ConvensiA, Incheon με αντίστοιχη εικονική εκδήλωση από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου 2020.

Η εκδήλωση θα προσφέρει έναν εικονικό χώρο συγκέντρωσης για περισσότερους από 3.000 επαγγελματίες του κλάδου MICE που θα συναντηθούν με 300 τοπικούς παρόχους υπηρεσιών, όπως γραφεία συνεδρίων, μοναδικούς χώρους, ταξιδιωτικά πρακτορεία, PCO και άλλα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές διαβουλεύσεις βίντεο 1: 1 με παγκόσμιους αγοραστές και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικό εικονικό περιεχόμενο που διατίθεται μέσω μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας.

Με θέμα « Οδήγηση της καινοτομίας μέσω προκλήσεων» , το φετινό KME θα ρίξει μια ματιά στις προκλήσεις που παρουσιάζει η πανδημία COVID-19 και θα προτείνει δημιουργικές λύσεις για την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας πληροφορικής και συναντήσεων για να καλωσορίσει μια νέα ψηφιακή εποχή της βιομηχανίας MICE.

Φέτος οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν ζωντανές επιδείξεις της τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανίας MICE της Κορέας στο Show Technology Showcase, και να ανακαλύψουν νέες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το MICE στη Ζώνη Έκθεσης Smart Tech Επίσης, ενώ το CVB Showcase θα παρουσιάζει ενημερώσεις από τις περιφερειακές πόλεις της Κορέας.