Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Kuoni πρόκειται να ανοίξει νέο κατάστημα στο Αμπερντίν, καθώς η ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό συνεχίζει να αυξάνεται.

Η παγκόσμια ταξιδιωτική εταιρεία θα ανοίξει τις νέες εγκαταστάσεις της στην Back Wynd στο κέντρο της πόλης του Αμπερντίν, στις 8 Απριλίου.

Το κατάστημα στην Σκωτία είναι το 31ο της Kuoni στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και ακολουθεί την απόφαση της εταιρείας να εξετάσει περαιτέρω πιθανές νέες τοποθεσίες καταστημάτων το επόμενο έτος.

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, οι άνθρωποι στην πόλη και τις γύρω περιοχές κάνουν ξανά κράτηση για ταξίδια στο εξωτερικό, με προορισμούς όπως οι Μαλδίβες, ο Μαυρίκιος, το Μπαλί, η Αφρική και η Ιταλία σε ζήτηση.

Το Αμπερντίν είχε στο παρελθόν ένα κατάστημα Kuoni στο πολυκατάστημα John Lewis της πόλης, αλλά έκλεισε πριν από ένα χρόνο όταν η αλυσίδα John Lewis & Partners σταμάτησε να διαπραγματεύεται.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Kuoni έχει κερδίσει επαίνους για την ευέλικτη προσέγγιση της στις ακυρώσεις και τις εκ νέου κρατήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για περισσότερα από 50 χρόνια, είναι διάσημη για τις premium παγκόσμιες διακοπές και τα ταξίδια ειδικών περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των μηνών του μέλιτος, που αποτελούν περίπου το 25% όλων των κρατήσεων.