Η εταιρεία με διαμερίσματα Locke άνοιξε το 15ο ακίνητό της και πρώτο στην Ελβετία, με τα αποκαλυπτήρια του Locke am Platz στη συνοικία Enge της Ζυρίχης.

Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν από το στούντιο Sella Concept που εδρεύει στο Λονδίνο, με διαμερίσματα «που έχουν επιμεληθεί ως μια σειρά από μπουντουάρ δωμάτια, χρησιμοποιώντας πολύχρωμους τόνους, βελούδινα υλικά και ζωντανά μοντερνιστικά μοτίβα με ένα νεύμα στην αισθητική της ριβιέρας και στην κοντινή λίμνη της Ζυρίχης».

Η επωνυμία Locke απευθύνεται κυρίως σε επισκέπτες μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά στην περίπτωση του ακινήτου της Ζυρίχης οι μισές από τις 80 μονάδες μονάδες είναι δωμάτια σε στυλ ξενοδοχείου «προορισμένα για επισκέπτες σύντομης διαμονής».

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κεντρικό μπαρ, υπερυψωμένο lounge με κουρτίνες με επένδυση από βελούδο και εστιατόριο Choupette που συνδυάζει τη γαλλική μπρασερί και το μοντέρνο σκανδιναβικό στιλ.

Η επωνυμία Locke Hotels, η οποία ηγείται του σχεδιασμού, κυκλοφόρησε το 2016, με το όνομα του Άγγλου φιλόσοφου και ιατρού του 17ου αιώνα John Locke.

Το πρώτο ακίνητο στο Λονδίνο άνοιξε στην οδό Leman, στην περιοχή Aldgate του Λονδίνου, και έκτοτε η επωνυμία έχει αυξηθεί σε έξι ξενοδοχεία στο Λονδίνο, καθώς και σε τοποθεσίες στο Κέιμπριτζ, το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο και το Μόναχο.