Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να επωφεληθούν από ένα νέο, μειωμένο και πλήρως ευέλικτο αεροπορικό ναύλο από τη Loganair, τη μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αεροπορική εταιρεία έχει εντοπίσει τα δρομολόγια που είναι πιο δημοφιλή στους επαγγελματίες ταξιδιώτες της κάθε χρόνο και έχει δημιουργήσει έναν νέο ευέλικτο και οικονομικό ναύλο για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις με συνδεσιμότητα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο νέος ναύλος Business Connect επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση τουλάχιστον πέντε πτήσεων εκ των προτέρων και να λαμβάνουν έκπτωση 15%, με πλήρη ευελιξία να αλλάζουν τις ημερομηνίες πτήσεων ανά πάσα στιγμή. Σημαίνει ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά σε επιλεγμένα δρομολόγια μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις και να επωφελούνται από δωρεάν ασφάλεια γρήγορης διαδρομής αεροδρομίου, αναβαθμισμένο όριο αποσκευών 23 κιλών και Clan Points για εξαργύρωση έναντι μελλοντικών ταξιδιών ως μέρος του προγράμματος επιβράβευσης της Loganair.

Η αεροπορική εταιρεία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα για τις επιχειρήσεις και έχει λανσάρει επιπλέον έναν ναύλο Business Connect +, επιτρέποντας στους οργανισμούς να κάνουν κράτηση τουλάχιστον δέκα πτήσεων με τα ίδια προνόμια, αλλά και επιτρέποντας την ευελιξία με το πλήρες όνομα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε εντός της εταιρείας μπορεί να ταξιδέψει.

Ως τα πιο πολυσύχναστα επιχειρηματικά δρομολόγια της Loganair και επιλέξιμες για τον νέο ναύλο, είναι οι υπηρεσίες μεταξύ:

Εδιμβούργο – Σαουθάμπτον
Γλασκώβη – Σαουθάμπτον
Αμπερντίν – Μάντσεστερ
Αμπερντίν – Μπέρμιγχαμ

Η Loganair μεταφέρει σημαντικό αριθμό επαγγελματιών ταξιδιωτών κάθε χρόνο και έχει μερικούς από τους πιο ευέλικτους και οικονομικά αποδοτικούς ναύλους που διατίθενται. Η αεροπορική εταιρεία πιστεύει ότι το νέο προϊόν θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να εξοικονομήσουν κόστος μεταφοράς αυτόν τον χειμώνα.

Η Donna McHugh, επικεφαλής εσόδων και πωλήσεων της Loganair, δήλωσε: «Το Business Connect μας επιτρέπει πραγματικά να στοχεύουμε καλύτερα τις μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις μας και τους προσφέρει ευελιξία και μειωμένες τιμές σε επιλεγμένα δρομολόγια. «Αναγνωρίζουμε ότι οι επιχειρηματικοί μας εταίροι αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που κάνουν κράτηση και συχνά θέλουν να κάνουν κράτηση για πολλές πτήσεις ταυτόχρονα – αυτό το προϊόν τους επιτρέπει να κάνουν ακριβώς αυτό».

Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να επωφεληθούν από ένα νέο, μειωμένο και πλήρως ευέλικτο αεροπορικό ναύλο από τη Loganair, τη μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου.