Ο Όμιλος Lufthansa σχεδιάζει να αλλάξει το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More και είχε ήδη προβεί σε αντίστοιχη ανακοίνωση στα τέλη του 2019. Όμως, η κρίση της πανδημίας ανατρέπει αυτόν τον σχεδιασμό.

Ο στόχος της Lufthansa ήταν και είναι η απλοποίηση του προγράμματος συχνών πτήσεων και γενικά η ανταμοιβή των πιστών πελατών ακόμη περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών ταξιδιού και των ανεπαρκών προσφορών πτήσεων, οι αεροπορικές εταιρείες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Οι αλλαγές που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου 2021 θα αναβληθούν ως την 1η Ιανουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσε με επιστολή στα μέλη της η Miles & More.

“Λόγω των επιπτώσεων της κρίσης, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τις αλλαγές στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων κατά ένα έτος. Αυτό σημαίνει ότι οι κανόνες θα ισχύσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί στη συνέχεια την 1η Ιανουαρίου 2022 – και όχι, όπως ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο για το 2021 “, λέει η εταιρεία στο μήνυμά της.