Στο πλαίσιο ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας του έργου Υφυπουργείου Τουρισμού, η Luis Hotels από τις 6 έως τις 12 Μαΐου, θα προσφέρει κυπριακό πρόγευμα και brunch σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου στην Κύπρο.

Η δράση της Luis Hotels θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, για την ανάδειξη και προώθηση της κυπριακής γαστρονομίας ως σημαντικού εμπλουτιστικού στοιχείου της τουριστικής εμπειρίας.

Η κυπριακή γαστρονομία χαρακτηρίζεται από ποικιλία γεύσεων. Το Χαλλούμι, ο σιουσιούκκος, το μαχαλλεπί, το παστελλάκι, τα λουκούμια, οι μαρμελάδες με τοπικά φρούτα, τα εσπεριδοειδή,οι ταχινόπιττες και οι ελιόπιττες είναι μόνο μερικά από τα εδέσματα που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουζίνα και συχνά κατέχουν περίοπτη θέση στο πρώτο γεύμα της ημέρας.

H Louis Hotels, ως ένας από τους κυριότερους αρωγούς της Κυπριακής φιλοξενίας και εμπνευστής του επιτυχημένου θεσμού του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία, προωθεί με κάθε τρόπο τα τοπικά εδέσματα και προϊόντα.

Το προσωπικό των εστιατορίων των ξενοδοχείων λειτουργούν ως πρεσβευτές του θεσμού και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των επισκεπτών για τα προϊόντα που σερβίρονται, για τη διατροφική τους αξία και με τι συνοδεύονται.