Η Luxury Collection®, μέρος της Marriott International Inc., ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Parklane, ενός Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η ιδιοκτησία σηματοδοτεί την είσοδο της Marriott International στην Κύπρο και αποτελεί το πρώτο διεθνές πολυτελές θέρετρο πολυτελείας στη χώρα.

Ο Parklane συμμετέχει σε ένα σύνολο 100 ξενοδοχείων και θέρετρων πολυτελείας σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, προσφέροντας στους ταξιδιώτες του κόσμου τοπικές εμπειρίες.

Σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο ανατολικά από τη Λεμεσό – την ιστορική πόλη της νότιας ακτής της Κύπρου, το Parklane βρίσκεται σε 100.000 τ.μ με καταπράσινους κήπους και διαθέτει μια παρθένα αμμουδιά 300μ.

Κατά την άφιξη, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες μέσω μιας γραφικής λωρίδας μέσα από ένα καταπράσινο δάσος από τοπικά καλλιεργημένη ελιά, εσπεριδοειδή και φοίνικες.

Κάθε ένα από τα 274 δωμάτια και σουίτες του, σχεδιασμένα από το Harrods Interiors, προσφέρουν φωτεινή και ζεστή διακόσμηση με φρέσκια και σύγχρονη φινέτσα.

Πολλά από αυτά διαθέτουν βεράντες με καταπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και τα ορεινά Τροόδους.

Οι 52 σουίτες, μερικές από τις δύο ορόφους με κομψή αρχιτεκτονική ατμόσφαιρα, προσελκύουν ιδιωτικές πισίνες με ξύλο τικ.