Η Hilton ανακοίνωσε την υπογραφή ενός νέου ακινήτου της LXR Hotels & Resorts στο Κιότο της Ιαπωνίας, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας πολυτελείας σε Ασία-Ειρηνικό.
Το LXR Hotels & Resorts είναι η συλλογή ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχείων του Hilton, όπου κάθε ιδιοκτησία προσφέρει μια μοναδική και τοπική εμπειρία που είναι βαθιά εξατομικευμένη. Ενώ κάθε ξενοδοχείο ενσωματώνει ένα διακριτικό χαρακτήρα και ιστορία, όλα τα ξενοδοχεία LXR είναι ενωμένα με εξαιρετικές υπηρεσίες και πρόσβαση στα εκτενή οφέλη και τη δύναμη της επιχείρησης Hilton, τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους επισκέπτες.
“Η μάρκα LXR καθορίζεται από βαθιές συνεργασίες με ιδιοκτήτες παγκόσμιας κλάσης, όπως η Tokyu Land Corporation, δήλωσε ο Feisal Jaffer, επικεφαλής της παγκόσμιας μάρκας, LXR Hotels & Resorts. Κάθε ιδιοκτησία LXR θα είναι μοναδική – η κύρια αποστολή μας ως μάρκας είναι να φέρουμε αυθεντικές και εξαίρετες εμπειρίες φιλοξενούμενων, οδηγώντας σε ανώτερες οικονομικές αποδόσεις για τους ιδιοκτήτες μας”.