Το Mandarin Oriental Hotel Group ανακοίνωσε ότι θα διαχειριστεί ένα νέο θέρετρο στην επαρχία Phu Yen, μια από τις παράκτιες περιοχές του Βιετνάμ εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς . Το έργο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2026 και θα είναι το τρίτο ακίνητο του Ομίλου στο Βιετνάμ.

Το θέρετρο αναπτύσσεται από την Indochina Kajima, μια κοινοπραξία μεταξύ της Indochina Capital στο Βιετνάμ και της Kajima Development Pte στη Σιγκαπούρη (θυγατρική της Kajima Corporation στην Ιαπωνία).

Το Mandarin Oriental, Bai Nom βρίσκεται σε μια μεγάλη παραλία 800 μέτρων, που περιβάλλεται από υπερυψωμένα οροπέδια με εκπληκτική θέα στην ακτογραμμή και τον ωκεανό. Η αποκλειστική τοποθεσία και ο ξεχωριστός σχεδιασμός του θέρετρου θα προσφέρουν ένα τέλειο σκηνικό για μια μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων εμπειριών, που περιλαμβάνουν καταφύγια ευεξίας, πολιτιστική εξερεύνηση και δραστηριότητες με επίκεντρο την οικογένεια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη θρυλική υπηρεσία της Mandarin Oriental σε αυτό που υπόσχεται να είναι ένα θέρετρο παγκόσμιας κλάσης », δήλωσε ο James Riley, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mandarin Οriental.

Το θέρετρο θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως θαλάσσια σπορ, υπαίθρια περιπέτεια και τοπικές εκδρομές σε ιδιωτικούς κολπίσκους, τοποθεσίες καταδύσεων και τοποθεσίες πεζοπορίας. Ένα παιδικό κλαμπ με ειδική πισίνα θα συμπληρώνεται από ένα κέντρο δραστηριοτήτων που προσφέρει υπαίθριους χώρους περιπέτειας. Θα υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις και Padel.